328
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-328,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Een onvergetelijke slaapbeleving

Topdekmatrassen zoals het DOUX Featherbed zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van ieder hotelbed. Het featherbed vormt zich perfect naar elk lichaam en verhoogt het comfort van uw hotelbedden. Slapen op een wolk, zo wordt een nacht op het DOUX Featherbed ook wel omschreven. Bied uw gasten deze ware slaapbeleving!

Puur natuur

DOUX Featherbeds zijn luxe dekmatrassen gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. De vulling van onze featherbeds bestaat uit een speciale mix van dons en veertjes, afkomstig uit Europa en van de hoogste kwaliteit. Dankzij deze samenstelling ondersteunt het DOUX Featherbed het lichaam op een ultrazachte en ergonomische wijze.Het dons en de veertjes zijn antiallergisch en hebben een groot ventilerend vermogen. DOUX Featherbed is temperatuur regulerend en biedt behaaglijke warmte tijdens koude nachten en zeer goede ventilatie tijdens warme nachten.

Hygiëne

Vanuit hygiënisch oogpunt is een featherbed eigenlijk onmisbaar. Het beschermt uw matrassen tegen zowel stof, vuil als transpiratie en verhoogt zo de levensduur van uw hotelbedden. Vanwege de natuurlijke vulling lucht een featherbed twee keer zo snel als een reguliere matras. Hierdoor kunnen uw collega’s van housekeeping de bedden sneller verschonen.

No posts were found.